Krem Nutella do tortu

Krem Nutella do tortu to prosty i pyszny dodatek, który świetnie sprawdzi się wypiekach. Wystarczy połączyć mascarpone z Nutellą, a następnie dodać odrobinę cukru i wanilii. Delikatna konsystencja kremu w połączeniu z intensywnym smakiem Nutelli doskonale uzupełni smak każdego tortu.

Składniki

Przygotowanie

  1. Weź określoną ilość Nutelli.
  2. Umieść Nutellę w misce.
  3. Dodaj odpowiednią ilość śmietany kremówki.
  4. Dodaj odrobinę cukru pudru.
  5. Wymieszaj wszystkie składniki mikserem na gładką masę.
  6. Krem z Nutelli jest gotowy do użycia na torcie.
Krem Nutella do tortu

Jeśli chcesz poznać więcej przepisów podobnych do Krem Nutella do tortu, możesz odwiedzić kategorię Desery.

Janina Dabrowski

Polka mieszkająca w Holandii od 2014 roku, przeszła z branży spożywczej do gastronomii w 2015 roku, zakładając blog Cuisine et Passion, a od 2018 roku prowadzi firmę cateringową. Współpracuje również z mediami cyfrowymi.

Zalecamy również

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Go up